Beställa Sildenafil

Sildenafil: medlet som botar impotens

sildenafilNär vi pratar om mäns hälsa så är det vanligt att komma på tal om impotens. Det är en av de vanligaste problemen som få män vill prata om eftersom de skäms över situationen och vissa som har sexpartners kan uppleva att deras sexpartners känner sig otillräckliga eftersom de ser att deras man inte kan få stånd eller att de inte varar tillräckligt länge för att uppnå klimax under samlaget. Sök alltid professionell hjälp om du upplever problem att få stånd eller bevara den under samlag. Du ska veta att det faktiskt går att bota din impotens också.

En huvudingrediens i många läkemedel som behandlar impotens är sildenafil. Det är en fosfodiesteras typ-5 (PD5-hämmare) som verkar genom att öka nivåerna av enzymet cGMP vilket gör att blodflödet till penisen ökar vilket i sin tur leder till att du får en fastare, hårdare och mer långvarigare erektion vid naturlig sexuell stimulering, vilket är viktigt att påpeka. Alltså, du kan inte dra nytta av detta medel om du inte först naturligt sexuellt stimuleras av din sexpartner. Du kan inte råka få stånd utan någon sexuell stimulering med detta medel. Läs mer

Som sagt var, och som du kanske har upplevt om du själv har testat tagit ett sådant här medel som innehåller detta ämne, så vet du att du inte bara får stånd efter du ha tagit medlet utan du måste först naturligt sexuellt stimuleras. Detta beror på att medlet bara ökar och förstärker det naturliga blodflöde som uppstår vid erektion som resultat av sexuell stimulering. Du får alltså då bättre blodflöde vid erektion, men du får inte plötsligt blodflöde bara för att du tar detta medel som innehåller sildenafil. Så du behöver alltså inte oroa dig över plötsliga eller icke-kontrollerbara erektioner för att du tar ett medel som innehåller detta aktiva ämne.

Sildenafil finns i tablettform och ska tas oralt vid behov. Ta det minst 30 minuter innan någon sexuell aktivitet. Det bästa är att ta det minst 1 timme innan. Medlet börjar då verka inom 30 minuter efter intag och verkar upp till 4 timmar. Ta medlet en gång dagligen och du och din läkare kommer överens om hur doseringen kommer att bli beroende på din individuella situation och dina diverse förutsättningar som individ. Dosering justeras i samråd med läkaren samt hur du svarar på den dåvarande behandlingen. Om du äter en måltid som innehåller mycket fett och sedan tar du medlet så kommer du få försämrad effekt så fettet gör att doseringen inte kan absorberas lika effektivt i kroppen.

Sildenafil är mycket populärt och är standardmedlet för att behandla impotens. Det behandlar dock inte bara impotens utan också symptom hos människor som lider av högt blodtryck i lungorna (pulmonell arteriell hypertension; PAH). Sildenafil verkar också genom att slappna av blodådrorna i lungorna vilket gör att blodet kan cirkulera enklare. Så, om du lider av båda så ska du konsultera din läkare för att lösa båda problemen en gång nu med detsamma. Klicka här för att köpa Sildenafil nu

butiknurse4